OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

fredag 4 januari 2008

Idag tänkte jag visa illustrationer från en gammal barnbok!

Den här boken fanns hemma hos mina morföräldrar när jag var liten. Jag tror att det är min mammas från början.
Tänk så många gånger har jag suttit och blädrat och läst i denna vackra bok, och njutit av de fantastiska illustrationerna.
Så tänkte jag... jag måste förstås visa några av helsidesbilderna på bloggen! Titta bara så ljuvliga de är!!

Denna boken är tydligen en av flera böcker i en serie med olika sagoförfattare. Kanske någon annan av er som läser detta har någon av de andra?

Askungen .

Gåsvakterskan vid källan.


Fru Helle.


Kung Trastskägg.

Snövit och Rosenröd.


Gåsvakterskan vid källan igen.

Törnrosa.

6 kommentarer:

 1. Den först pionen har vi köpt ifrån Kanada och itoh hybriden är ifrån USA. Underbart vackra, men det blev otroligt dyrt med frakt, tull, och certifikat avg. Flammed heart är en fel leverans, ska inte se ut så men den är ju fin ändå. Den mörkröda skönheten har vi beställt ifrån Tyskland. Staudengärtner KLOSE. Här har vi beställt massor, dels är sortimentet enormt men sen är också priserna väldigt humana. www.staudengaertner-klose.de
  Hoppas att vi har hjälpt dig lite.

  Nu är det Carina vid "pennan".Man kan verkligen bli sjuk av pioner. Hos mig kan dom närapå utveckla feber. Så jag förstår att vi måste försöka hjälpa dig. Den först pionen har vi köpt ifrån Kanada och itoh hybriden är ifrån USA. Underbart vackra, men det blev otroligt dyrt med frakt, tull, och certifikat avg. Flammed heart är en fel leverans, ska inte se ut så men den är ju fin ändå. Den mörkröda skönheten har vi beställt ifrån Tyskland. Staudengärtner KLOSE. Här har vi beställt massor, dels är sortimentet enormt men sen är också priserna väldigt humana. www.staudengaertner-klose.de
  Här i Sverige finns inte så stort utbud, och priserna ligger rätt högt. Det hade varit svårt att få ihop denna samling om vi inte vänt oss utåt. Men Guldsmedsgården är inte helt fel här i Sverige. Där har vi också köpt en hel del.
  Hoppas att vi har hjälpt dig lite.
  MVH Carina.

  SvaraRadera
 2. Nu blev det lite rörigt...förlåt.
  Det är bara det första stycket som gäller.
  Ken

  SvaraRadera
 3. Drakar verkar vara snälla varelser. Gillar den där bilden med draken och katterna jättemycket ;)

  SvaraRadera
 4. Förstår vad du fått ditt drak och sagointresse från.
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 5. Hej igen efter helgerna. Vilken underbar bok, bilderna är fantastiska. Det finns så mycket härliga energier i gamla böcker.

  SvaraRadera
 6. Oj vilka barndomsminnen dina bilder väcker till liv. Den såg jag också när jag var liten och den var gammal redan då. Speciellt förtjust var jag i prinsessan med de blonda lockarna. Så kul att se den igan. Tackar.

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!