OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

fredag 25 december 2009

White as Snow! A white garden-room! Carina & Ken´s garden! // Vit som snö! Ett vitt trädgårdsrum i Carina och Ken´s trädgård!

In Carina and Ken´s garden there are many rooms to explore!
http://www.tradgardsdrommar.com/
You can wander round in this amazing garden , that reflect its owners peronalety in al acpects, for endless time and still find new beauty to be blown away with!
I have my computer full with photos from this garden.
This time I will let you see photos from the part of there garden that they call ' The white gardenrom'


I Carinas och Kens trädgård finns det många rum att utforska!
http://www.tradgardsdrommar.com/
Man kan vandra runt i denna fantastiskt vackra trädgård, som till fullo återspeglar ägarnas personlighet, hela dagen och ändå hänföras av nya upptäckter!
Jag har hela datorn full av fotografier ifrån denna trädgård.
Denna gången väljer jag dock att visa några fotografier ifrån deras 'Vita trädgård's rum.

Tack Carina för ditt underbara stöd när det var behövligt !
Jag glömmer inte...

5 kommentarer:

 1. Men måste du trigga igång min slumrande längtan efter trädgården!!!!!! Vilka underbara bilder du hade!!!Dom var jättefina, annars tycker jag att det är svårt att fånga känslan med kameran....men det har du lyckats med. Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga beskrivningar av er nya familjemedlems upptäcktsfärder. Jösses vad det var länge sedan mina katter gick på sådana upptäcktsfärder. Nu har jag ju haft dem i 7,5 år, men de är fortfarande goa, men visst längtar jag efter en misseunge igen.

  SvaraRadera
 3. Härligt med lite trädgårdsbilder en vit juldag som denna! :) Carinas och Kens trädgård kan man inte se sig mätt på. God fortsättning Linda!

  SvaraRadera
 4. Så vackert.... Jag ska nog försöka mig på att få till en vit vrå nånstans! Det är så vilsamt. Med kvällssol o i lä, då kan man sitta o kura skymning ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt Linda o tack för att du inspirerar mig
  Nina

  SvaraRadera
 5. Ljuvliga bilder, skulle vara roligt att få se deras trädgård i verkligheten. Det är dock inte speciellt snällt av dig att visa sådana bilder NU när det är tjockt av snö och kallt*fniss* men nu går det ju mot ljusare tider och vår så ok då:)

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!