OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

torsdag 3 december 2009

My mishmash-garden !!! Min Huller om buller- trädgård.

Ok... my garden is not a design-garden, it´s not a well tought thrue an planed garden... My garden is a colourful mishmash-garden that makes me feel happy, and that gives me a place to get sharged up and get some new power for other things in life !
I love different shapes and contrast in colour and textures.
Many times I get into surten kind of plants and starts to colect som many different types that I can find.
I allso often fall in love with plants, that I then by without knowing where to put them. :o), resulting in some miner problem :o) when I come home with them.


Ok.. min trädgård är ingen design-trädgård, inte heller är den speciellt välplanerad....
Min trädgård är däremot en härlig 'Huller om Buller' trädgård, som får mig att må bra och känna mig lycklig i.
Den ger mig möjlighet att ladda upp batterierna för andra saker i livet. Ett vattenhål .. en oas där man kan få glömma, och drömma sig bort...
Jag älskar olika former, kontraster och färger.
Många gånger går jag in för någon speciell grupp av växter och samlar på mig olika varianter av dessa.
Jag faller också ganska fort för vackra växter som jag sedan köper innan jag ens vet var jag skall ha hem. Men det brukar lösa sig :o).... när jag fått tänka till lite :o)...18 kommentarer:

 1. Kalla det vad du vill, snyggt är det åtminstone i mina ögon!!! Jag gillar att kombinera bladfärger och former precis som du också gör och rörig vill jag absolut inte påstå att din trädgård känns! Jag klickade upp nästan alla bilder och bara NJÖT................

  SvaraRadera
 2. Måste hålla med Gittan, inte är det rörigt inte:) Man brukar säga att man kan se på trädgården hur människan bakom är och i så fall är du en underbart välkomnande person, fantasifull och kreativ, passionerad och kärleksfull. Hmm fick jag med allt nu tro:) Din trädgård är underbar Linda, tro mig.

  SvaraRadera
 3. Lovely garden! Älskar också huller-om-buller trädgårdar med en ymning växtlighet och en massa vackra, annorlunda pynt etc.

  SvaraRadera
 4. Din hullerombullerträdgård är jättefin, och vilken mångfald sen. Att ha 15 växter hullerombuller kanske inte är så snyggt, men detta är ju något helt annat...Oj,nu fick jag lite vårochsommarlängtan också....

  SvaraRadera
 5. Jag avundas alltid dina rabatter. Jag följer dina trädgårdsprojekt med intresse både på din blogg och på AoT. Det jag imponeras mest av är hur dina nyplanterade rabatter alltid ser så etablerade ut.

  SvaraRadera
 6. Tack Linda för att man fick titta på de vackra bilderna!
  En lisa för själen nu när det är mörkt o kallt o man helst är inne o kurar.

  Speciellt rörigt tycker jag inte att det är ser väldigt välplanerat ut!
  Då skall du se min trädgård,ingen ordning alls;-))

  Kram MLK:-))

  SvaraRadera
 7. Vadå hullerombuller..... det är ett paradis för en blomsterälskare! O då blir det lite trångt! Men det är väl det vi strävar efter... att täcka jorden!
  Går gärna o strosar bland dina blommor ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt
  NinaVästerplana

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att det ser riktigt bra ut. Uppvuxna perenner och fint formade rabatter ock gångar. Lite pynt här ock där är ju pricken över iet.
  Alltså på ren svenska SNYGGT kan inte bli bättre.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 9. Din trädgård är underbar! Som Monne säger - den påminner om dig, fantastisk och välkomnande och färgrik och spännande... Jag har ju haft förmånen att få se den live även om det var sent på hösten. Så jag vet! =)

  SvaraRadera
 10. Huller om buller rabatter är väl det vi alla har, i sinom tid beroende på hur långt och snabbt man kommit framåt med trädgårderandet. Min trädgård är oxå en sån till 110%, helt klart...men jag skulle inte vilja ha den annorlunda vad det gäller den saken... Nya projekt finns det alltid, men då är det ju så himla bra att man bara kan gå och dela en planta här och en där och så vips blir det alldeles underbart!

  Fortsätt du med huller om buller! Du är inte ensam!

  /Lillianna

  SvaraRadera
 11. Detta är första gången jag läser din blogg och jag blev helt tagen av alla vackra bilder! Din trädgård representerar min dröm - något i denna stilen strävar jag efter också!! Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 12. Det är som du säger en HÄRLIG trädgård som känns välplanerad och rufsig precis som jag älskar.. Ha en mysig helg.. Moa

  SvaraRadera
 13. Hej
  Nu har jag ägnat en stund åt att kika till dina fina drakar o andra skapelser - du är så duktig!
  /Carina

  SvaraRadera
 14. Your garden looks lovely to me, and you sound like my kind of gardner!!!
  Ulrike

  SvaraRadera
 15. Your garden looks very beautiful with all of those different colors and textures.

  SvaraRadera
 16. Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!