OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

fredag 11 april 2008

Livet har sina goda stunder!

Aldrig trodde jag att jag skulle få se en 'riktig' viol med denna färgen! Titta vilken sagolik färg! Denna söta lilla varelse fick jag igår när jag var och hälsade på Birgitta/Glädjekällans Trädgårdblogg (bla.)
Livet har verkligan sina goda stunder! Speciellt när man får besöka en STORslagen (liten :o)) trädgård och få en hel låda med underbara växter med sig hem!

Kom precis på att jag glömt av att lukta på den! Får åtgärda detta sedan .

Viola odorata 'Irish Elegans'Och vad hittar man i en av rabatterna när man går och strosar i trädgården då?
Jo en snödroppe! En av få jag har! Lite 'vild' tyckte jag nog att den såg ut... lite ruffsig och obalanserad i formen! Lite knepig?

Ja... det hade sin förklaring... lite i alla fall. Fast de andra fyllda snödroppar jag har sett har inte varit så här ruffsiga.... De har alla varit mer prydliga och symmetriska om ni förstår vad jag menar.

Undrar just vad som hänt med denna? Likadan är blomman bredvid. Och om jag tänker efter noga med mina små grå..... så såg den ut så här förra året med! Tänk vad man glömmer!Andra vårtecken i trädgården är: Hundtandsliljan blommar( den rosa) för första gången , bla. kabbelekan och svalörten blommar också.


4 kommentarer:

 1. Du är TILLBAKA!!!!! :-D !!!

  Å vad glad jag blir! Jag har saknat dig jättemycket. Och vad lättad jag är, när jag nu fattar att du har varit på semester, och inte gått under jord eller mått taskigt eller varit sönderstressad. Ser att du har varit tillbaka ett tag. I början av din bloggpaus var jag här inne nästan varje dag för att kolla om du skulle dyka upp igen.

  Vackra, härliga bilder!! Jag försjunker i dem och längtar bort.

  Kram och återigen VÄLKOMMEN HEM!
  PoK, Rana

  SvaraRadera
 2. Din skurk,har du lämnat kvar något till oss?
  Annars får du passa dig så vi inte kommer hem till dig och roffar åt oss.
  Ken

  SvaraRadera
 3. Violen ser helt bedårande ut!

  mvh, Anja

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem igen!
  Vilken underbar färg på violen!
  Har aldrig sett en sådan.
  Kram Randi

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!