OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

onsdag 12 december 2007

Igår fick Eskill åka hem.....

Tänkte visa en bild på alla bröderna ur denna kullen ihop innan de skingras för vinden.
Alla skall ju ut i vida världen så småningom och den förste att lämna föräldrar hemmet var Eskill. Han hade ju inte så långt att flyga .. de andra får äta upp sig ett tag så de orkar resan innan de kan ge sig av.


Eskill i helbild.
Och i halvbild......


Titta inga problem... har redan somnat inför resan hem... han slipper att flyga och fick en skön krog(back) att resa i.


Åhhhhsköööönt.... värdens bästa säng.

4 kommentarer:

 1. Vad skönt han har det lille Eskill. Jag lovar att min Tor också ska få åka fint hem bara jag kommer iväg och kan hämtar honom.
  De ser ut att ha det fint hela familjen Drake eller heter dom "Dreejk" Köttbullarna är klara åt honom nu i allafall (de kanske försvinner i jul men jag får göra nya till honom i så fall) Vill du ha förskotts betalning ? Glömde fråga det eller går det bra vid leveransen?
  //Ing-Marie

  SvaraRadera
 2. Nu har jag äntligen ordnat konto så jag inte blir anonym igen... :") Verkligen urtjusiga drakar, jag måste maila dig och ställa mig i kö...

  SvaraRadera
 3. Otroligt fina blomsterfoton! Och dina drakar är ju helt fantastiska! Måste nog också ställa mig i kö, trivs de i norrbottnisk snö månntro?

  SvaraRadera
 4. Åhh .. de är så otroligt fina dina småttingar! Önskar jag hade dem alla men.. ;)
  Hoppas allt är bra med dig så här i juletid, själv har jag haft det stressigt och har knappt hunnit kolla Odlas forum !Helt out of date .. ;)
  Sköt om er alla!
  Kommer tbx i forumet snart! Azola

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!