OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

onsdag 17 oktober 2007

Oden & Eskill är färdiga!

Så... ytterligare två Drakar har fått se dagens ljus och Juliljuss har fått sina vingar!


Denna här bjässen, han blev lite större än de andra, heter Oden. Ett passande namn tycker jag!
Oden skall till Sävsjö.

Sedan kom Eskill till. Han har så söta horn...... ja det tycker i alla fall jag! Denna kommer att stanna i min närhet så jag kan hålla koll på om han blir ordentligt omhändetagen.

Köttbullar varje dag skall han ha och att han får komma in i värmen på vintern. Jag skall nog hålla mina ögon på matte jag!

Och Juliljuss har fått sina vingar! Så han är så nöjd så! Han har blivit lovad en varm skön plats framför brasan vintertid!


8 kommentarer:

 1. Så fin min Eskill är, och så stolt han är över sina fina horn! Har nu valt en vinterplats för honom, mitt i centrum på i allrummet, så alla kan beundra honom, men inte störa honom när han sover. Köttbullar var det! Är han van vid hemlagade eller Mamma Scans? Han ska få lite julskinka på jul oxå, kanske en lite korvbit kan smaka då med.... Förkylda hälsningar (ingen kram så du blir smittad)från Eskills matte.

  SvaraRadera
 2. Lennart: -Du måste fota alla oss bröder, innan vi flyger iväg till våra nya hem.
  Föresten, Hur ser jag ut?
  Genom Karin3

  SvaraRadera
 3. Tack för din kommentar! Du behöver verkligen inte gå någon fotokurs!

  Jag är såååå impad av dina skapelser - de har så mycket karaktär. Måste vara en underbar känsla att kunna "forma till" dem så där. Men vad jag förstår så mutar du dem ju också...
  det duger förstås inte med Scans ...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fina vingar han har vår lille Juliljus, och sover gott gör han fortfarande ser jag *ler stort*. Han är ljuvlig, Linda. Jag längtar så efter honom. Och som vilken annan nybliven matte/mamma som helst, så tycker jag att vår drake är sötast av dem alla *flin*.

  Ha det fint,
  Kram B

  SvaraRadera
 5. Så fina de är! Hur kommer det sig Linda att du fastnat just för drakar?

  mvh, Anja

  SvaraRadera
 6. Blir ju faktiskt väldigt avis =( vill ju också ha en drake. Undrar vad jag skulle döpa min till. Har du boken drakologi Linda? Köpte den till min son för två år sedan (tror jag) och den är väldigt fin. Hade tänkt skriva om drakar först i den berättelsen som jag skrev i min blogg men tyckte att det fick räcka med drakologiboken.

  SvaraRadera
 7. Underbara skapelser Linda.
  Hur går det med prinsessornas kronor?

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!