OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

torsdag 17 maj 2012

FY FY FY för oärliga människor! TJUVAR OCH PACK!

Lite otäcka upplevelser hände häromnatten!!!!
Vid tvåtiden, den natten detta hände, ligger maken vaken... Jackie börjar morra djupt ner i strupen, hon skäller inte så som han ALLTID gör annars........ men morrar och är på helspänn !
Maken hör någon öppna grinden till trädgården.
Han flyger upp tänder ljuset springer ut på balkongen och hör i samma stund fotsteg springa bort nerför vår uppfart!
När vi går ut är grinden öppen.... men vi ser ingen med våra ficklampor....
Ja det var den nattsömnen det!

Så den som vill komma och se min trädgård med keramiksaker kan numera glömma detta..
Efter den nattens påhälsning har jag beslutat mig för att ta in ALL trädgårdskeramik ifrån trädgård och växthus.
Numera är alltså trädgården helt pyntfri (från och med i förrgår) !De han inte ta något som tur var!!!
Och skulle de ha tagit något.. så finns det ju oftast bara EN sådan i hela världen.
Inget de skulle kunna säga att de köpt ärligt alltså!
Ingen glädje skulle de heller ha av den då eftersom alla som vet om mig och mina saker skulle VETA att den var stulen!!!!

(Så tjuvar... gör er inga besvär hit!
Och kommer ni så släpper jag hunden på er :) !)

10 kommentarer:

 1. Fy för sådana oärliga människor.Att man inte ska kunna få ha lite saker i sin egen trädgård.Och din keramik som var så fin där du satt dem.Trååååkigt.Kram.

  SvaraRadera
 2. Usch, så trist....jag förstår att det var en riktig chockupplevelse. (Jag har varit med om samma upplevelse och det sitter i länge i kroppen)

  SvaraRadera
 3. Fy så trist att läsa detta, jag blir så upprörd över att folk kan bära sig åt på sådant vis. Släpp ut hunden nästa gång.
  Ha det bra trots oärliga människor...

  SvaraRadera
 4. Det är en otäck upplevelse, svår att komma över. Precis när vi köpt vårt landställe träffade vi på folk, som grävde upp det jag planterat. Några prydnadsföremål i trädgården är inte att tänka på - min fina fjärilsfnutt får snällt stanna inne.

  SvaraRadera
 5. Fy, jag såg ditt inlägg på FB och fattade som att de hade stulit nåt. Men det var ju tur att du fick behålla ditt trädgårdspynt. Olustigt att man inte vet vad de ville. Kram Helen

  SvaraRadera
 6. Fy katten vad trist;( Så fina saker som du gör/gjort borde ju fler få nöjet att se! Förbaskade människor som inte kan skilja på ditt o mitt:( Hoppas att vederbörande typ faller och gör sig illa - riktigt illa nästa gång han/hon går in i en trädgård med ont uppsåt! PUSS på dig min vän/Monne

  SvaraRadera
 7. Man blir helt galen på sånt här. Att man inte ska få ha sina saker ifred??? Extra tråkigt för dig som har egentillverkad trädgårdskonst - men det var ju såklart detta som tjuven var ute efter.

  Kram

  SvaraRadera
 8. usch så sorgligt ..min dotter gör också keramik och jag skulle så gärna bränna saker jag själv gjort i hennes ugn ..men vidrigt skändlig om nån förstör el stjäl ..lika otäckt som att få inbrott i sitt hus

  SvaraRadera
 9. Fy så jobbigt! Att det ska finnas folk som beter sig så illa, släpp lös hunden om de kommer tillbaka! Så tråkigt när folk inte kan skilja på mitt och ditt, ett elände! Synd att du inte kan ha dina fina saker ute längre!

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!