OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

torsdag 7 april 2011

Möbleäffären i Huay Yang Thailand.

I vår by ligger det en trevlig möbeläffär. Den är uppdelad i två delar... en i Thaistyle och en mer Europeisk. Dessa bilder är tagna i Thaidelen. Här finns mycket vackert att fästa ögonen på och att drömma om.


6 kommentarer:

 1. Dom gillar mycket mönster!
  Kan tänka mej att det är svårt att låta bli att köpa mde sig hem.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 2. Möblerna på den här sista bilden var läckra .Tycker deras stil är snygg.Undrar om de tycker lika om den europeiska möbelstilen.

  SvaraRadera
 3. vilken fin tavla på Shiva? den skulle absolut fått följa med mig hem:) Då jag var där (thailand) var jag mycket facinerad av deras möbelsnickerier och all fin konst dom har...fast det var mååånga år sen:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. Vad fint! Gillade lampfötterna med elefantbakdelarna extra mycket. Väldigt naturtrogna!
  Kram Ester

  SvaraRadera
 5. De är en mycket vacker stil på möblerna, skulle passa mina barns stil och smak;) Jag gillar också stilen men vet då katten om det hade blivit så snyggt hos mig:) Du har ju en enorm fördel med att du kan inreda två hem i två stilar, lite orättvist tycker jag;)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 6. Någon enstaka pryl kan jag tänka mig men inte mer. Nu måste du ju odla palmer för att kunna fortsätta med palmbindningen. Synd att du inte fick någon solbränna med dig hem men nu får vi hoppas på solen i gamal Sweden istället.
  Ha de gott. Anita

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!