OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

måndag 8 september 2008

Höstkören.. sjunger in hösten!

Vilka tråkmånsar! Sjunga in hösten redan! Jag vill ju ha sommar lite till. Men det går inte att missa att hösten är i antågande... Björkarnas blad har börjat gulna i skogen. Trist men detta är ett faktum.

Denna köpte jag förra veckan. Jag återkommer med namnet senare. Dagöga tror jag att det var? En Chrysantimum som skulle vara härdig?
Ja ja vi får väl se.
En självsådd geranium. Denna har sådana härliga intensiva färger.

Så här såg det ut igår hemma hos mig. Det är mycket som fortfarande blommar och jag hoppas frosten håller sig borta länge !

13 kommentarer:

 1. Vad är det för geranium? *nyfiken*

  De där små filuerna som sjunger in hösten är ju helt ljuvliga, så otroligt söta!

  SvaraRadera
 2. Tänk att ha en sån tjusig kör som sjunger in hösten...för hösten är verkligen här nu. Regnet hänger i luften mest hela tiden tycker jag och temperaturen sjunker bra mycket på nätterna. Vad söt han blev, lilla bocken Bruse :)
  Tjing
  Monica

  SvaraRadera
 3. Ja men då är det ju höst!
  För har de börjat sjunga så måste det ju stämma, eller hur :)

  Kram Mari i Marieholm

  SvaraRadera
 4. Vilka snyggingar! Sången hörs ända hit till Gunnilse! (Om jag lämnar kommentar med min bloggadress så går den inte igenom här. Vet inte varför?)

  mvh, Anja

  SvaraRadera
 5. p.s.
  Vad konstigt?! nu var även min adress med trots att jag skickade kommentaren som "anonym"

  d.s.

  SvaraRadera
 6. Vad fint du har det i trädgården!
  Vi har nog mer höst här hos oss.
  Lönnlöven faller, det är urlakat och blött..... men vad gör väl det....snart ska jag på keramik kurs...hi hi hi hi..tralla la....la
  Carina

  SvaraRadera
 7. Greetings Linda~
  Thank you very much for adding the translator to your page! Those little Dagoga are cute, will you put them in the garden? Your garden looks happy.
  Karrita

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Så mycket fint du gör, har bläddrat igenom sidan och jag blir så imponerad och inspirerad. Bor för långt bort för att gå kurs hos dig tyvärr, men har anmält mig till en kurs här i min trakt istället och det är du ändå lite "skyldig" till. Tack för att du delar med dig.
  /MVH Karin

  SvaraRadera
 9. En alldeles egen kör i trädgården - mmmmm. Så då kanske de sjunger för oss på lördag? Just det - vilken tid?
  Blir lite full i skratt, en varigerad Sjärnflocka?! Och på tal om varigerade växter - de gillar verkligen Engelsmännen! - eller kvinnorna... :) Jag kunde inte köpa med mig så mycket men råkade fastna i några buskar..... så nu måste jag ta reda på hur man tar hand om en stickling från en varigerad Järnek? Tar gärna emot tips för ett försök :) Syns snart... kram 8`)

  SvaraRadera
 10. Ja nog är hösten här alltid. Stod i spöregn och planterade för glatta livet på landet. Blev hur fult som helst men orkade bara inte göra det fint. Halkade omkring i leran och var nära att sätta mig pladask flera gånger. Fick lov att spola av mig med trädgårdsslangen efteråt eftersom hela benen var fulla med lera trots att jag hållit mig på fötter.

  SvaraRadera
 11. Vilken härlig liten höstkör!
  Undrar just vad de har på sin repertoar :-)
  Lilla bocken Bruse är ju bara så fin också. Du är duktig du!
  Många kramar Trollmor

  SvaraRadera
 12. Kan redan höra dem sjunga....Hööööööö hö hööööööst, den med djupa rösten, hÖÖÖÖÖÖÖÖÖst hÖÖÖÖÖÖst den pipiga.....och så den där längst ute i kanten, den faller ju i falsett.
  Du är fantastiskt kreativt och inspirerande du!
  Petra

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!