OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

torsdag 17 april 2008

Spännande!!! Idag .....+ en FANTASTISK blogg!

... kommer jag att kunna öppna keramikugnen!!! Det skall bli så roligt att se hur sakerna blivit... även om det inte är mina... men det känns nästan så.... att de är mina.... det var i alla fall mina elever :o).... alldeles MINA egna elever.... så då är väl sakerna de tillverkat mina med eller?? Hihihii....
I em. någon gång borde i alla fall ugnen gå att öppna.

Just nu sitter jag i alla fall med en rejäl mugg kaffe och suktar efter fina betongalster som Carina och Ken skapar.... suck... så vackra!
Deras blogg Trädgårdsdrömmar är en riktig höjdare och en sådan där blogg som man bara MÅSTE kika in på en så där 100 gånger om dagen för att se om de har uppdaterat den!

Jag skulle väldigt gärna vilja åka och titta på deras trädgård och alla fina växter (PIONER och VARIEGERADE växter) de har!!

Linda

6 kommentarer:

 1. Kul att du hittade till mig.Gillar du njuffen? jag har två stycken sådana. Jag skulle också vilja åka till Carina och Ken och visst är man där och tittar om det kommit något nytt.
  Annika

  SvaraRadera
 2. Säger samma sak som Annika, roligt att du fann min sida vilket innebar att jag hittade dig också... Kikade som hastigast på din Thailandssida och blev grön av avund:). Vilket härligt hus ni har!! Nu har jag i och för sig aldrig varit till Thailand men alla vittnar ju om hur fantastiskt det är. Så jag ska ta mig dit någon gång. Kommer tillbaka hit...var så säker.
  Ninni

  SvaraRadera
 3. lNej men nu rodnar vi, tack och bock för alla fina komplimanger!!!!Ken får väl ta åt sig den största äran för det är han som skriver alla inlägg. Jag tar lite kort ibland och skickar kommentarer. Du är alltid välkommen hit! Det är så kul att träffa människor som man delar ett intresse med. Många som kommer hit säger det första dom gör - oj vad mycket jobb, vad jobbigt att rensa alla dessa land. Men om man tyckte det var så jobbigt så gjorde man väl inte så stor trädgård. Sen behöver det inte vara så himla perfekt heller. Jag tycker att det är synd om de människor som ser allt det jobbiga före dom ser skönhet och skaparglädje. Därför är alla trädgårdsintresserade mer än välkomna ( iallefall de som inte tycker synd om oss för att vi har så mycket att rensa) Nu till betongen Ängla babyn som sover är ca 23 cm lång och Hundängeln är ca 14 cm hög. Det kommer mera framöver så håll utkik. Tack än en gång för dina fina ord om oss.
  Kram Carina och Ken

  SvaraRadera
 4. Tycker precis som du att Carina och Ken i Trädgårdsdrömmar har en underbar blogg med så många fina saker i.

  mvh, Anja

  SvaraRadera
 5. Ja du får jättegärna hålla utkik på en H.ericsmithii winter Moonbeam den underbara Julrosen som Birgitta visade. Skrik och panik ....!!vad fin den var! Jag har skrivit en beskrivning på kommentarerna hos oss om hur man re make over en keramik kruka till cement.
  Ha en bra helg.........Carina

  SvaraRadera
 6. Hej Linda!
  F´låt att jag inte berättat att jag börjat blogga...(ser skamsen ut med svansen mellan benen).
  Det var liksom inte meningen att det skulle vara något speciellt, ville bara prova. Men det visade sig att det är ganska kul ändå. Får ser hur det blir i fortsättningen.
  Läst andras bloggar har jag gjort ett tag, fast ibland går det lång tid emellan. Och jag har varit urusel på att kommentera, men jag tror att jag har bättrat mig :)
  Ha det gött!

  Kram Mari i Marieholm

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!