OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

måndag 21 april 2008

Sargad Drakflicka söker mamma... eller pappa...


Denna lilla tjej... höll inte riktigt måttet.. hon sprack tyvärr på flera ställen i ugnen.

Hon har nu varit hos en veterinär och blivit fixad såpass att hon kan få flytta hem till någon som känner att de har plats och vill öppna sitt hjärta för denna speciella tjej..... och som klarar av den lilla extra vård som hon kräver.

Hon begär faktiskt dock inte så mycket.... en köttbulle då och då och en varm skön plats i trädgården eller i ett soligt hörn någonstans.

Denna drakflicka heter Ällsa och är nog en rätt tuff tjej med tanke på allt hon genomlidit!
På grund av hennes ärr kommer inte adoptionskostnaden bli så hög som för en 'hel' drake. Dock måste jag ta ut för veterinärskostnader, rehabiliteringskostnader och andra omkostnader.
Känner du att detta kan vara tjejen för dig? Maila mig i så fall. Ällsa finns för omedelbar adoption. Mer foton kan mailas på skadorna.

3 kommentarer:

 1. Hej skurk!
  Hur kan du visa såna sötingar som är skadade och behöver kärlek och omvårdnad för mig. Det är dom jag ömmar mest för. Hmmmmmmm!!!!!!!!!
  Jag har mätt din nya kärlek nu och han är 26 cm lång och ca 60 cm i omkrets. Och en man helt i din smak. Han kan mycket väl tänka sig att flytta ihop med dig, men vad säger Lennart om det?
  Kram carina

  SvaraRadera
 2. Stackarn! Hoppas att någon mycket kärleksfull person hör av sig.

  mvh, Anja

  SvaraRadera
 3. Hej! Jo, med potatisgratängen gick det bara bra. Den tar ju ett tag i ugnen och de andra var dessutom där inne och passade den. Men visst kan jag lätt glömma tiden där ute i trädgården.

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!