OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

måndag 14 januari 2008

SÅ här blir Keramikkursen!!! Nu har jag bestämt mig.

Keramik-kurs hos mig. Så här blir det! Det har blivit lite ändringar i fråga om antal som kan vara med och i fråga om tid och kostnad. Detta på grund av praktiska skäl i verkstaden.


Ketamikkurs för nybörjare med inrktning på trädgårdsprydnader. Ingen drejning. Vi kommer bara att jobba med stengodlera. Jag står för verkstad och verktyg.

Ledare.. jag.... som har lång erfarenhet av keramik.

Var: Kareby som ligger strax norr om Kungälv. Karby ligger längs gamla E6 och är lätt att ta sig till via nya E6 ....

Lörd och Sönd helgen v. 8 allt. v. 9 beroende på er..... ev. båda helgerna om intresset är stort.
Tid kl: 9.00 -13,30 Det är skönt att komma igång på morgonen så det gäller att vara morgonpigg.
Detta blir 4 timmar per dag i ställer för 3.

Alltså 4 timmar vardera dag + 30 min fika som jag står för.
Kaffe/te med hembakade smörgåsar + frukt.
Om vi skulle gå över tiden så är inte det hela världen viktigast är att man har trevligt!!!

Dag 1:Jag kommer att lära ut lite viktiga grunder och tekniker, som ni får prova på innan ni sätter igång med eget fritt skapande.

Dag 2: Jag kommer att gå igenom lite olika behandlingtyper av ytan på det skröjade godset och visa ugnen (kanske visar jag lite av ugnen redan dag 1). Jag har ine riktigt bestämt mig där.

Vi träffas sedan vid ytterligare ett tillfälle för att hämta det ni gjort(som jag kommer att ha bränt,glaserat eller oxiderat, efter era önskemål, tills dess) då fikar vi och pratar osv.

Max antal. 4 personer + mig.

750 :- + materialkostnad: 40 kr/kg Då ingår allt som tänkas kan och som man vill använda. Lera, engober, glasyrer, oxider, 2 bränningar + att jag glaserar och sätter ugnen.Anmälan kommer att vara bindande.

Jag står för kaffe och Te och hembakad bröd/smörgås.

Du behöver ha med dig innetofflor som du inte är rädd om + ev. typ en skydds-skjorta/förkläde. Jag har lite skyddskläder om du skulle glömma....

Har du inga tofflor hör av dig. Jag har lite foppa(kopior)tofflor från thailand, en smalare model, som jag säljer billigt! 50 kr/par.

Jag kommer att läsa era intressekomentarer och lägga upp listan på deltagare därefter. Jag har ev. redan 2 anmälda innan dessa komentarer. De som vill dra sig ur nu pga. den ändrade informationen kan maila mig. lindalunda@passagen.se


Linda

6 kommentarer:

 1. Så underbart det låter, men själv har jag ingen möjlighet - som det ser ut nu(återkommer i så fall).

  mvbh, Anja

  SvaraRadera
 2. Hej Linda
  Är övertygad om att ni kommer att få det trevligt.
  Hälsningar
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. ÅÅÅÅHHHH! så avis jag blir! Har tyvärr ingen möjlighet att vara med, lite för långt iväg. Jag är övertygad om att ni kommer att få hur trevligt som helst. Det måste ju vara rena drömmen att få ha dig som lärare. Ha en fin dag, kram

  SvaraRadera
 4. Lita avis blir jag på de som har möjlighet att vara med. Bor själv alldeles för långt ifrån. Hoppas ni får det trevligt ni som kan vara med.

  SvaraRadera
 5. Jag och Ken var oxå sugna på att komma med men det är ju en bit att åka. Jag måste berömma dig för dina fantastiska alster. Du är otroligt duktig. Du är en konstnär som kan nå väldigt långt. Heja dig!!!!!! kram från Carina och Ken

  SvaraRadera
 6. Lycka till med kursen! det blir alla gånger succe`!

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!