OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

onsdag 15 oktober 2008

Nasty wether in Thailand... // Oväder i Thailand....

Det är inte bara solsken och vackert väder i Thailand! Så här såg det ut över land och speciellt havet vid ett tillfälle... Fantastiskt VACKERT!!!!

There are not only sunshine and beautiful wether in Thailand! This is how it looked ower the sea and land at one time..... Amazing BEAUTIFUL!!!Det roliga är att det är lika mycket folk på stranden ändå.... precis som när solen skiner....
Långt långt därborta går min dotter på stranden....
The funny thing is that there are just as musch peaple as it is when there is sunny wether........
Far far away you maby can se my doughter taking a walk at the beach....


Åhh.. så jag längtar dit!
I´m loning for that place!

9 kommentarer:

 1. Jag har läst på Göteborgs Universitet, Geovetenskapligt program. Det är fyra år och man får då en magisterexamen i geologi. Man väljer inriktning efter ett års grundstudier, antingen oceanografi, marin geologi, kvartärgeologi eller berggrundsgeologi. Jag valde det sistnämnda.
  Det är mycket ont om studenter på programmet och marknaden behöver geologer. Det är en brist som det är idag och det lär inte bli bättre framöver då det är många som skall gå i pension de närmsta åren, detta i kombination med stora infrastruktursatsningar i landet gör såklart läget för en geolog oerhört bra. Jobb är det inga problem att få. Har ingen aning om vad det är för intagningspoäng, men det går ju att få från GU och nån studievägledare där antar jag.
  Tja, vad skall jag säga mer? Kommer inte på nåt, men fråga gärna vidare!

  SvaraRadera
 2. Vackra bilder! Visst kan det vara skönt med lite oväder också när man oftast har sol. Jag spädde på din längtan ytterligare då kanske med min Frangipanibild...sorry!
  Är du på väg till Thailand snart? Skönt att du har din pappa som bor där och håller ett öga på ert hus, men det blir inte så ofta ni ses då...
  Må så gott! Kram Ninni

  SvaraRadera
 3. Thailand is such a beautiful country. How fortunate for you to have a home there.Many years ago I had a vacation there and just LOVED it, the beaches were amazing! And the food.... yum, yum, yum! my favorite food!

  Have a good day~
  Karrita

  SvaraRadera
 4. Men Linda du åker väl snart?
  Visst är det det vackra bilder och ovädret har en annan skönhetsvalör än vackert väder med molnfri himmel.

  mvh, Anja

  SvaraRadera
 5. Hej Linda! Har läst ikapp mig och hoppas att du mår bättre. Tonåringar är ju som de är... I know... just nu har jag tre...både dotter, son och sonens flickvän. Det är tufft men det lugnar sig! Hoppas att du sluppit din huvudvärk...så länge ska man INTE gå med huvudvärk (nu är det syster Annie som talar!) Det finns hjälp att få! Du visar underbara bilder och jag förstår din längtan...
  Du skapar oerhört vackra och härliga ting! Kram Annie

  Länkar dig

  SvaraRadera
 6. Ja vilka underbara väderbilder, det är minsann vackert med oväder med ibland. Jag förstår att du längtar dit. Ha en fin dag, kramar

  SvaraRadera
 7. Underbara bilder. Får såna flashbacks sedan vi var i Malaysia och det blåste upp till oväder. Det var så vackert.

  Som vanligt ser ni ut att ha haft en toppenkurs med mycket kreativitet! Ser fram emot att få se allt senare.

  Din ängel ser ut att ha somnat gott i din trädgård. Det är väl dax. Går änglar i idé? Det tror jag att de gör, ialla fall vissa :)

  Hoppas att allt är bättre med dig och alla där hemma.

  Kram Mari i Marieholm

  SvaraRadera
 8. Uhm....!!!! Ljuvligt!
  Förstår att du längtar! Vi blir ju alla drömmande! Vojne, vojne, om en kunde....!! Allt härligt i vart fall höra & se om era upplevelser av landet! Ser fram emot så´na berättelser!

  SvaraRadera
 9. Vackra bilder, förstår att du längtar dit! Har aldigt haft förmånen att åka dit men man kan ju drömma.
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!