OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

fredag 4 maj 2012

Så blev det väl bra?

Loppisfynd + min nya krona :) !

11 kommentarer:

  1. Ja! Måste bara gratulera dig till det fina och läsvärda reportaget från din trädgård i senaste AoT. Jätteroligt att få se "lite mer" på en gång s a s.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Snyggt Linda.Har just läst Allt om Trädgård och vem hittar man där om inte Linda Och Anja som visar sina fina trädgårdar.Mysiga artiklar.MVH

    SvaraRadera
  3. Så fin kronan är! Såg en artikel om dig AoT - jättebra! Så roligt att känna igen så mycket från din blogg som jag följer regelbundet.
    Ha det gott! /Leena

    SvaraRadera
  4. Stiligt
    ha det så bra
    maggan

    SvaraRadera
  5. Har såklart också läst reportaget :) Liiiiten aning besviken på dom...varför inte visa en bild på din fantastiska drake!? Men annars var det en fint reportage och en fin trädgård :)

    SvaraRadera
  6. Har just läst senaste nummret av Allt om Trädgård,kommer faktiskt ihåg hur du på gamla TBs tid skrev om dina vedermödor när du gjorde din första drake,
    ha det så bra
    maggan

    SvaraRadera
  7. Snyggt! Har njutit av din vackra trädgård i AoT-reportaget,härligt, så mycket fint du har i din trädgård!
    Ha en fin söndag!

    SvaraRadera
  8. Så fint det är med keramikkronan på pinnen, kronan på verket liksom! Din keramik är verkligen perfekt i grönskan. Och det var jättekul att få titta närmare på både dina grejer och dina växter i senaste numret av Allt om Trädgård.

    SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!