OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

tisdag 19 augusti 2008

Forumträffen!

I Lördags hade jag bjudit hem ett gäng härliga trädgårdstokar från AoT (+ några till) på växtbytar dag!
Det blev en fantastisk dag som jag inte kommer att glömma på länge.

Alla hade växter med sig som antingen var uppdrivna eller uppgrävda i den egna trädgården.
Efter fikat fick man dra en nummerlapp och sedan välja en växt i tur och ordning laget runt tills dess alla växter var slut.....
20 lappar blev det... jag fick som vanligt med min otroliga tur... nr. 19! Fast Svante i Säve fick nr. 20 så helt sist var jag inte.
Nu visade det sig att det inte var så farligt med att vara näst sist... jag fick de växter jag ville ha ändå :o)!

Sedan vill jag också tacka för de fina presenterna jag fick !!!! TUSEN TACK!!!
De kom väl till pass!

Här nedan följer lite fotografier från träffen. Jag skall försöka namnge personerna så gott jag kan.


Från vänster: Wilmer/Kicki(Odlait) som står med näsan i rabatten, Monica från Kungälv, Kittie (kompis till mig).

Här står från vänster: Christer i Falköping och språkar med Lemal med frugan Siw. Bakom dem under trädet sitter Ekonomitrollet/Britt och Marie i Marieholm. Sittandes till höger i bild Svante i Säve med sin dotter som jag inte kommer ihåg namnet på.


KarinSKARA och Monica H sitter på fulsidan av huset..... hmm... glömde att ta in tvätten.....
Kan tillägga att vi var 4! Monicor... och hade alla Monicor kommit som det var planerat hade det varit MÅNGA Monicor på träffen!!!


Från vänster. Jessica i Nödinge med ryggen åt. Svantes dotter. i bakgrunden Wilmer och Kittie. Sedan bredvid sin dotter Svante i Säve. Stående Christer i Falköping, Lemal och Siw sittandes, långt bakom under trädet/busken Kerstin i Torslanda och Ninah.


Från vänster: Ekonomitrollet/Britt, Monica från trädgårdsblogg , Marie i Eslöv.. förlåt i Marieholm och Lotza/Lotta även hon från trädgårdsblogg.
Från vänster: Jessica i Nödinge, *Ullrika*, KarinSKARA och Monica H.Ok... Wilmer, Monica i Kungälv, Svante i Säve, Christer i Falköping, Med ryggen åt , LeMonicaM i zon 4mal och Siw, bakom... hmm återkommer, svantes dotter... och min man längst till höger i bild.


En strålande glad Wilmer och Monica i Kungälv.Svante i Säve utan näsa... lemal, MonicaM zon4, Siw. I bakgrunden min man, Elin min dotter och Kittie.


Här är det dags att fundera ut vad man skall välja bland gosakerna! Vad skall du ta Kittie?
I bakgrunden står *Ulrika* i blå klänning.

Christer i Falköping från vänster, Kerstin från Torslanda, KarinSKARA, Lotza, Monica, Monica i Kungälv har hittat något spännande att välja. Monica H i cerisröd tröja svär över att det var just den hon ville ha.... hihihi... *Ulrika* tänker samma sak som MonicaH tror jag.....Samma folk igen... + KarinSKARA som lägger pannan i djupa veck... VAD SKALL JAG VÄLJA!!!!????Ny i bild är Ingalill från Göteborg. Det är blondinen i mitten med brunt linne. Annars är det ungefär samma personer som bilden över.
Wilmer tar sjumillakliv över allt växtmaterial som var med på bytet!
Att ingen blev getingstungen är ett mirakel! Jag tror alla hade minst ett tiotal getingar runt sig hela tiden!!!!!! Gösses!
TACK alla som kom! Ni gjorde min dag!!!!

4 kommentarer:

 1. Vi hade minst lika trevligt som du Linda! En toppendag alla kategorier! TACK för att vi fick komma till din underbara trädgård och njuta.
  Att man dessutom kunde komma hem med mängder av intressanta och fina växter gör det hela till en perfekt lördag, solsken och trevliga trädgårdsmänniskor, vad kan man mer begära?
  Kram Monica (i Kungälv)

  SvaraRadera
 2. Så roligt att se dina kort.
  Jag tog inga själv, njöt för mycket av sällskapet och din trädgård för att hinna med. Och så inbillar jag mig att om jag inte tar kort, så MÅSTE jag ju komma tillbaks och göra det en annan gång. Eller hur,hihihi
  (Det var likadant hos Carina och Ken :) ).
  Ett jättetack ännu en gång för en helt underbar dag.

  Kramar Mari i Marieholm

  SvaraRadera
 3. Ni ser verkligen ut att ha haft roligt. Skulle också vilja ha en forumistträff men när jag har bjudit så har ingen velat komma :( Cést la vie antar jag men hoppas få se din trädgård live någon dag :)

  SvaraRadera
 4. Åhh man skulle ha varit där! Ser ut som om ni hade det jättetrevligt...nu när det var så lyckat får du göra det till en årlig tradition! :)

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!