OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

onsdag 16 januari 2008

En utnämning....

Jag har fått en utnämning av Randi på Rostistel

...med dina alltid så uppmuntrande kommentarer till mina inlägg. Dessutom förgyller du min tillvaro med dina alltid så humoristiska och intressanta inlägg i din blogg, där du öppnar dörrar till nya världar, vilket jag verkligen uppskattar.

Tusen TACK för att du tänkte på mig och gav mig den här awarden, jag vet verkligen inte om jag förtjänar denna! Men jag måste säga att jag verkligen uppskattar både den och dina vänliga ord om mig.
Reglerna är:“Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times! ”Det är inte en lätt uppgift att endast välja 10 bloggare, som jag uppskattar men jag vill ju ge den till alla mina bloggkompisar!!!!!
Så jag tänker inte hålla mig till några regler!!!!

ALLA som ger mig komentarer är värda denna!!!

För NI Make My Day!!!!
En ängel på ett moln....
Anjas Hill
Dianas Trädgårdsblogg.
Gardens of Eden ( Svensk )
Glädjekällans Trädgårdblogg
Guldkant på livet
Hanneles Formklippning Topiary
Immix
Jord under naglarna
Kamilla
Karin 3(KarinSKARAS blogg nr 2)
Karinas Trädgårdsblogg
KarinSKARAS blogg
Kerstin zon 5-6
Lily of the Valley
Lottas Trädgård
Lusthuset
Maloppa
Marinas Trädgård
MiaMis trädgårdsblogg
Moas Gård (Monica)
Ninas Garden-Tankar
Our Little Corner of Paradise (Engelsk)
Poppins Trädgård
Rostistel
Storknebb
Trollmor
Trädgårdsdrömmar
Tyras Trädgård
Ute och inne
Åsas Trädgårdsblogg
MmeKnorrtexaskrageankiankaKarin3asaostlindiana61TyraKamillalotzaTesaIreneLstromqvistKesamellanRosaHelenaemonicathnJakobohlsonmaloppaVirrevarvANNACARINCarolinequeensizeapmlelkinnahfrugbmalin72UllaAgittanwildemoe
Post A Comment!

5 kommentarer:

 1. Du har fått en utmärkelse av mig (fniss) vi byter dem ? /anki

  SvaraRadera
 2. Grattis till awarden!

  Vilka underbara änd-blommor du gör :D Synd att jag bor så långt ifrån för jag hade gärna gått en keramikkurs...
  ha de gott
  kram Lily

  SvaraRadera
 3. Så härligt med utmärkelse:) och du är väl värd din. Varje gång jag tittar in här så har du skapat något vackert eller skrivit något trevligt eller så bjuder du på underbara bilder. You make my day :) Ha det så gott idag, kram.

  SvaraRadera
 4. Woops! Hamnade jag bland "glädjande" blogar?!;-) Tack för det!;-) F´låt om jag inte är & har varit så flitig på att kommentera på din blog (som du m.fl. är jättebra på...)... Men Linda: du är nog en av de gladaste, positivaste... - & mest energiska personer! - jag "stött" på! (="nätet-mött"!) Dina drakar, knoppar, vackra blombilder, alla kul idéer.... För att inte tala om dina spontana, glada "utrop"!;-)Alltihop har piggat upp mitt - vanligtvis urdöda!!!! - vinterhalvår jättemycket! ( på blog & forum) Tusen tack för dom vitaminerna!!;-)

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!