OBS!!! Copyright på alla mina foton!!!

torsdag 4 oktober 2007

Det blommar fortfarande lite ......

8 kommentarer:

 1. Vackra bilder som vanligt =) Hos mig blommar en hel del med men något fotograferande blir det inte. Håller på att lägga igen en massa rabatter och det är inget kul =( Kommer bli en sån där stel och tråkig trädgård men det blir lättare för mig. Om vi bygger nytt hus i stan ska jag bestämma hur den nya trädgården ska se ut och då ska jag ta ut ordentligt i svängarna och då ska där också få plats en drake ;)

  SvaraRadera
 2. Barn är bara för härliga. Tänk om man bara hade skrivit ner allt man hört under åren man jobbat med dem. "ler". Jösses så vackra bilder du bjuder på. Det blir till att gå ut i morgon och fånga den sista blomningen. Har så mycket som fortfarande blommar så jag hoppas frosten dröjer länge än. Även hängmattan får vara kvar ett tag till, har nog tänkt njuta en del stunder i den i helgen om bara det är uppehåll. Ha det gott, Karina

  karinas.tradgardsblogg.se

  karinas.tradgardsblogg.se

  SvaraRadera
 3. Fina blommor! Här blommar det också en hel del faktiskt. Ingen frost ännu.

  SvaraRadera
 4. Hei. Tack før jættetrevlig kommentar på min blogg. Javist får du linka. Trevligt at du gillar bildene. Bloggar egentlig mycke mera til vanligt, men nu har jag begrænsat nætt tilgång en period, derfor er jag bara innom några få gånger i veckan.
  Mysigt at hitta inn hit også : )

  SvaraRadera
 5. hei igjen. Det var jag som skrev sista kommentaren. Blev vist något fel på navnet.

  SvaraRadera
 6. Karina... jag lägger till dig på min länklista.

  Julie ! Kul att du tittade in!

  Linda

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga bilder......och du .....den blå skuggliljan var har du fått tag på den? Vi köpte en lika dan i Danmark nu i höstas och trodde vi va först med den i sverige. Har inte sett den förut.....Vilken snygg drake du fått med på sidan, man blir nästan rädd ;-))
  //Ing-Marie

  SvaraRadera
 8. Ing-Marie... skuggliljan köpte jag på botan för några veckor sedan.
  Hur skall du kunna ha min drake i trädgården om du blir så rädd för den söte lille goe rare.. bäbisdraken?? V får nog ta ett snack och reda ut saker och ting....
  Linda

  SvaraRadera

Blir så glad för minsta kommentar!